Hämtar information

Ostamassa Nissania?

Kun ostat uuden tai käytetyn Nissanin valtuutetulla Nissan-jälleenmyyjällä, tarjoamme sinulle Nissan Vakuutuksen laajan vakuutusturvan maksutta ensimmäisen kuukauden ajan, eli maksuttoman startin.

Etsi lähin Nissan-jälleenmyyjäsi

Etsi lähin valtuutettu Nissan-jälleenmyyjäsi.

Löydä jälleenmyyjä

Maksuton startti sisältää

Liikennevakuutus ja täyskasko

Liikennevakuutus korvaa henkilövahingot sekä syyttömän osapuolen henkilö- ja omaisuusvahingot. Täyskaskosta saat autollesi kattavimman turvan, sillä se korvaa sekä liikenteessä että parkkipaikalla sattuneita vahinkoja myös sellaisissa tapauksissa, jossa syyllistä osapuolta ei voida selvittää.

Lasiturva

Korvaa lasivahingot bonusta alentamatta ja alhaisella omavastuulla.

Lunastusturva

Takaa reippaan korvauksen lunastustilanteessa, vaikka autosi arvo olisi jo ehtinyt laskea.

Maksuton startti pähkinänkuoressa

Maksuton startti on kattava vakuutuskokonaisuus Nissan Vakuutuksen hankkivalle. Maksuton kuukausi sisältää lakisääteisen liikennevakuutuksen ja täyskaskon, jota on täydennetty kahdella lisäturvalla, korkeammalla lunastuskorvauksella ja lasiturvalla.

Saat maksuttoman startin, kun vakuutat autosi Nissan Vakuutuksella valtuutetulla Nissan-jälleenmyyjällä. Edun saat uusiin yksityiskäyttöön myytyihin Nissan-henkilö- ja pakettiautoihin, myös esittelyautoihin.

Mitä teen maksuttoman startin jälkeen?

Nissan Vakuutus on sinuun yhteydessä 14 vuorokauden sisällä uuden Nissan-autosi luovutuksesta, jolloin saat tarjouksen kattavasta Nissan-vakuutusturvasta maksuttoman kauden jälkeen. Voit muokata vakuutustasi tarpeidesi mukaan ja huolehdimme samalla, että se sisältää kaikki sinulle kuuluvat edut.

Mikäli päätät jatkaa, sinun ei tarvitse tehdä mitään, sillä Nissan-vakuutusturvasi jatkuu, kuten ennenkin. Varmistathan, että yhteystietosi ovat oikein, sillä mikäli sinua ei tavoiteta maksuttoman startin aikana, jatkuu vakuutus normaalisti kuukauden jälkeen.

Et sitoudu mihinkään

Ottamalla Nissan Vakuutuksen maksuttoman kuukauden et sitoudu mihinkään. Ilmoitathan meille asiasta 30 päivän sisällä, mikäli päätät olla jatkamatta vakuutusta.

Autamme sinua

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.