Hämtar information

Maksuton startti

Kun ostat Nissan-jälleenmyyjältäsi uuden tai käytetyn auton, saat Nissan Vakuutuksen laajan vakuutusturvan maksutta ensimmäisen kuukauden ajan, eli maksuttoman startin.

Ensimmäinen kuukausi maksutta

Kun valitset Nissan Vakuutuksen, saat kuukauden maksuttoman vakuutuskauden, eli Maksuttoman startin. Maksuton startti sisältää lakisääteisen liikennevakuutuksen lisäksi kattavan täyskaskon, jota on täydennetty kahdella lisäturvalla: korkeammalla lunastuskorvauksella ja lasiturvalla.

Edun saat ostaessasi uuden tai käytetyn auton valtuutetulta Nissan-jälleenmyyjältä. Se koskee sekä yksityiskäytössä olevia Nissan-henkilö- ja pakettiautoja, myös esittelyautoja.

Sinun ei tarvitse tehdä mitään

Vakuutus jatkuu automaattisesti maksuttoman kuukauden jälkeen, joten sinun ei tarvitse tehdä mitään. Voit halutessasi tehdä muutoksia vakuutusturvaasi Omien sivujesi kautta tai soittamalla meille.

Ilmoitathan meille asiasta 30 päivän sisällä, jos päätät olla jatkamatta vakuutusta. Varmistathan myös, että yhteystietosi ovat oikein – jos sinua ei tavoiteta maksuttoman kauden aikana, jatkuu vakuutus normaalisti tämän jälkeen.

Maksuttoman startin edut

  • Reilu hinnoittelu. Vuosittaiset ajokilometrisi vaikuttavat vakuutuksen hintaan jos ajat vähän, maksat vähän.
  • Laadukas korvauspalvelu. Autosi suorituskyvystä pidetään huolta ensiluokkaisella merkkikorjaamolla, joka parhaiten tuntee autosi tekniikan. Korjauksissa käytetään aina Nissan-alkuperäisosia.
  • Nopeasti nousevat bonukset. Saat liikennevakuutukseesi Suomen nopeimmin nousevan bonuksen, joka koskee myös kakkosautoasi.

Löydä jälleenmyyjä

Etsi lähin valtuutettu Nissan-jälleenmyyjäsi.

Etsi jälleenmyyjä

Sisältö

Liikennevakuutus ja täyskasko

Liikennevakuutus korvaa henkilövahingot sekä syyttömän osapuolen henkilö- ja omaisuusvahingot. Täyskaskosta saat autollesi kattavimman turvan, sillä se korvaa sekä liikenteessä että parkkipaikalla sattuneita vahinkoja myös sellaisissa tapauksissa, jossa syyllistä osapuolta ei voida selvittää.

Lasiturva

Korvaa lasivahingot bonusta alentamatta ja alhaisella omavastuulla.

Lunastusturva

Takaa reippaan korvauksen lunastustilanteessa, vaikka autosi arvo olisi jo ehtinyt laskea.

Autamme sinua

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Vill du bli uppringd?