Hämtar information

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Kun otat Nissan Vakuutuksen, valittavanasi on kolme turvatasoa: liikennevakuutus, osakasko ja täyskasko. Kaskoa voit myös täydentää valinnaisilla lisäturvilla. Lue, mitä autovakuutus sisältää ja löydä sopivin vakuutus.

  • Täyskasko on valikoimamme kattavin turva johon sisältyy auton korjaus, jos esimerkiksi aiheutat kolarin, suistut tieltä tai vahingossa kolhit autoasi pysäköinnin aikana. Lisäksi siihen sisältyvä pysäköintiturva kattaa toisen, tuntemattoman ajoneuvon aiheuttamat kolhut ilman bonusmenetyksiä.
  • Osakasko on kattavuudeltaan yksi markkinoiden laajimmasta. Se on täyskaskoa hieman suppeampi turva, joka kattaa muun muassa törmäykset eläimiin, eikä se siten rajoitu hirvikolareihin. Tekniset viat kattava hinausturva on toinen tärkeä syy hankkia osakasko pelkän liikennevakuutuksen sijaan.
  • Liikennevakuutus korvaa henkilövahingot sekä syyttömän osapuolen omaisuuden vahingot. Pelkkä liikennevakuutus ei kuitenkaan riitä korvaamaan vaikkapa hinausta tai parkkipaikalla sattuneita vahinkoja. Siksi suosittelemme vähintään osakaskoa, jonka hintaero täyskaskoon voi olla yllättävänkin pieni täyskaskon lähtöbonuksen ollessa täydet 80 %.
  • Lisäturvaa saat valitsemalla kaskovakuutukseen lasiturvan, lunastusturvan tai sijaisautopalvelun.

Autamme sinua

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.