Hämtar information

Nissan Vakuutus

Yhteistyössä Ifin kanssa

Nissan Vakuutuksen on suunnitellut Nissan Nordic Europe Oy yhteistyössä If Vakuutuksen kanssa, joka toimii vakuutuksenantajana. Fiksu auto ansaitsee mielestämme myös fiksun vakuutuksen, joka takaa parasta turvaa autollesi.

Sininen Qashqai kaupunkiympäristössä

Parasta turvaa autollesi

Nissanin ja Ifin yhdessä kehittämästä vakuutuksesta saat parasta turvaa autollesi ja pääset myös ensiluokkaisen korvauspalvelun piiriin.

Vakuutuksen myöntää If, jonka tutkitusti laadukas asiakaspalvelu auttaa sinua nopeasti ja sujuvasti vahingon sattuessa. Vahingon sattuessa auton korjaukset tehdään halutessasi aina valtuutetussa merkkikorjaamossa, jossa autosi suorituskyvystä pidetään huolta alkuperäisillä varaosilla.

Lue lisää merkkivakuutuksen eduista

Asiakaspalvelu rinnallasi

Kun ostat Nissan Vakuutuksen, voit hoitaa vakuutukseen liittyvän asioinnin helposti Ifin Omilla sivuilla. Voit muun muassa tehdä muutoksia vuosittaisten ajokilometrien määrään sekä seurata vahinkojen käsittelyn etenemistä.

Jos tarvitset apua tai sinulla on kysyttävää Nissan Vakuutuksesta, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Hätätilanteessa soita suoraan hinaus- ja tiepalvelu If Apuun, joka päivystää 24/7.

Nissan Vakuutus on osa Ifiä

Nissan Vakuutuksen vakuutuksenantajana toimii If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike, Y-tunnus 1602149-8. Vakuutusalan toimijana If kuuluu Finanssivalvonnan piiriin ja markkinoinnissa meitä sitoo Suomen lainsäädäntö.

Jopa 15 % alennus vakuutusmaksuista

Kun valitset autollesi kaskon, pääset mukaan If Etuohjelmaan jolloin saat alennusta kaikista vakuutusmaksuista. Kun valitset kaskon lisäksi kotivakuutuksen, etusi on jopa 15 %.

Autamme sinua

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.