Hämtar information

Miksi Nissan Vakuutus?

Nissanin ja Ifin välinen yhteistyö mahdollistaa rahanarvoisia etuja sekä ensiluokkaista korvauspalvelua. Lue, miksi sinun kannattaa valita Nissan Vakuutus.

Valkoinen Nissan Leaf

Muokkaa tarpeisiisi sopivaksi

Muokkaa vakuutusta omiin tarpeisiisi sopivaksi valitsemalla turvataso sekä omavastuun määrä.

Kaikkia kaskovakuutuksiamme saat täydennettyä valinnaisilla lisäturvilla. Lisäksi vakuutuksemme on suunniteltu niin, että hinta joustaa vuosittaisten ajokilometriesi mukaan.

Hintaan vaikuttavat myös autosi ominaisuudet sekä vakuutus- ja vahinkohistoriasi, joiden perusteella saat meiltä bonuksen ja vakuutuksen hinnan.

Laske hinta ja bonukset

 

Merkkikorjaamon palvelut

Vahingon sattuessa saat ensiluokkaista korvauspalvelua. Voit luottaa siihen, että pääset merkkikorjaamon palveluiden piiriin: autosi korjaukset tehdään valtuutetulla Nissan-merkkikorjaamolla, laadusta tinkimättä ja alkuperäisilla varaosilla. Merkkikorjaamoiden ammattilaiset ovat alansa huippuja ja seuraavat aina tarkasti tehtaalta saatuja ohjeita ja laatuvaatimuksia.

Kaikki huollot ja korjaukset dokumentoidaan ja samalla tapahtumat kirjautuvat tehtaan järjestelmään. Korjaamolla autosi huoltohistoria on siis aina saatavilla.

Jos Nissanillasi on vielä tehtaan takuuaikaa jäljellä ja auton vauriot korjataan merkkikorjaamolla, tehtaan takuu säilyy myös vauriokorjauksen jälkeen. 

Autovakuutuksen bonukset

Huolellinen ajaminen ja vuodet ilman vahinkoja joko meillä tai toisessa vakuutusyhtiössä kerryttävät bonuksia, jotka laskevat hintaa reippaasti. Liikennevakuutuksen bonus on tyypillisesti 30 - 80 % ja nousee reilusti, kun ajat huolellisesti: saat täyden bonuksen, kun olet ajanut viisi vuotta ilman vahinkoja. Tällöin saat myös bonusturvan, eli bonuksesi eivät laske ensimmäisestä vahingosta.

Täyskaskon törmäysturvaan saat aina heti täyden 80 % bonuksen, jolloin hintaero pelkkään osakaskoon voi yllättää. Samat autovakuutuksen bonukset ja edut saat myös kakkosautoosi.

Siirry bonuslaskuriin

Jopa 15 % alennus vakuutusmaksuista keskittämällä

Keskittämällä säästät vakuutusmaksuissa: kun sinulla on osakasko tai täyskasko, pääset mukaan If Etuohjelmaan, ja saat 10 % alennuksen kaikista vakuutuksistasi. Kun otat kaskon lisäksi kotivakuutuksen, etusi on 15 %.

Autamme sinua

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.