Hämtar information

Sähköauton vakuutus

Nissan Vakuutus sopii myös Nissanin sähköautoille, kuten Nissan Ariyalle tai Nissan Leafille. Lue lisää sähköauton vakuutuksesta.

Nissan Vakuutus sähköautolle

Nissan Vakuutus sopii myös Nissanin sähköautoille, sillä vakuutuksemme korvaa ajoakun ja latausjohdon samalla tavalla kuin muutkin auton osat.

Jos autollesi on sattunut vahinko, se korjataan aina halutessasi Nissanin valtuttamassa merkkikorjaamossa. Tämä tarkoittaa, että saat käyttöösi osaavimmat sähköauton korjaajat jotka parhaiten tuntevat Nissanin teknologiakehityksen ja laatustandardit.

Kodin latausasemalle saat turvaa valitsemalla Ifin laajan kotivakuutuksen, jolloin hyödyt keskittämiseduistamme.

Jos sähkö loppuu kesken matkan

Sähkön loppuessa hinaus- ja tiepalvelumme hinauttaa täyssähköautosi lähimmälle latauspisteelle 24/7 Suomessa ja muissa Pohjoismaissa sekä EU- ja ETA-alueella.

Jos sinulla on kasko ja tilaat hinauksen Ifin kautta, hoidamme hinauslaskun puolestasi jolloin omavastuusi on pyöreät 0 €. Muussa tapauksessa omavastuusi on 50 €.

If auttaa sinua puhelimitse myös silloin, kun epäilet autossasi olevan jotain vikaa, johon tarvitset asiantuntijan neuvoja.

Onko sinulla jo Nissan Vakuutus?

Jos sinulla on jo Nissan Vakuutus, sinun ei tarvitse tehdä mitään, sillä saat automaattisesti käyttöösi sähköautoilijalle suunnitellut palvelut ja laajennukset vakuutusturvaasi.

Autamme sinua

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.